Onze specialiteiten

Beltherm icoon luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Beltherm heeft zich gespecialiseerd in de ventilatie van grotere gebouwen, zowel op de openbare als de privé-markt. We hebben een groot aantal referenties in de zorg- en ziekenhuissector, kantoorgebouwen, fabrieken en horeca. Bij het opvolgen van de luchtkwaliteit in onze gebouwen, zien we vaak de isolatie-paradox. Gebouwen worden volledig dicht geïsoleerd, wat energetisch een goed idee is, maar daardoor wordt ook alle vervuilde lucht binnen vastgehouden. Mechanische ventilatie met warmte-recuperatie en luchtfiltering dringt zich dan op om een aangenaam binnenklimaat te garanderen.

Beltherm icoon luchtkwaliteit

Luchtkanalen

Beltherm is zowel fabrikant als installateur van luchtkanalen. Daardoor zijn we zeer flexibel en hebben we ook de kwaliteit van de luchtkanalen beter in de hand. De luchtdichtheid van onze luchtkanalen is van het grootste belang. Alle kanalen uit onze productie hebben een gegarandeerde luchtdichtheidsklasse D. Na montage resulteert dat in luchtdichtheidsklasse C.

Beltherm icoon hvac

HVAC

In het lot HVAC, HeatingVentilationAirconditioning, staat Beltherm in voor de letter V, de ventilatie. Beltherm kan zelf een ontwerp maken of werken op basis van een ontwerp van een studiebureau. We staan in voor de werfvoorbereiding, de uitvoering en de nazorg en afregeling van de installatie. Ventilatie is uiteraard maar een onderdeel van alle technieken in een gebouw. Beltherm werkt daarom ook nauw samen met de installateur en de andere aannemers op de werf.

Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod
Aanbod