Beltherm – Specialist in luchtbehandeling

Beltherm bevindt zich sinds 1954 in het brandpunt van de markt. In de beginjaren lag het accent vooral op de bouw van warmeluchtgeneratoren, olie- en gasbranders en radiatoren. Tegenwoordig leggen we ons toe op luchtbehandeling in al zijn facetten.
Voor het vervaardigen van de luchtkanalen heeft Beltherm de jongste jaren aanzienlijk geïnvesteerd in zijn productieproces. Het bedrijfsgebouw in Zedelgem laat toe om de productie zo rationeel mogelijk te laten verlopen.
Naast de vestiging van Zedelgem heeft Beltherm ook een vestiging in Gavere. Uit beide vestigingen vertrekken montageploegen naar de werven verspreid over heel België.

Beltherm icoon luchtbehandeling

Luchtbehandeling

Beltherm is gespecialiseerd in de ventilatie van grotere gebouwen.

Beltherm icoon luchtkwaliteit

Luchtkanalen

Beltherm is zowel fabrikant als installateur van luchtkanalen.

Beltherm icoon hvac

HVAC

In het lot HVAC (heating, ventilation, airconditioning) staat Beltherm voor de letter V, de ventilatie.

We begeleiden projecten van A tot Z

We begeleiden projecten van A tot Z

Bij Beltherm staat een team van 130 gedreven medewerkers dagelijks klaar om uw project veilig, op tijd en vakkundig uit te voeren. Projectleiders ontwikkelen en begeleiden uw project, ondersteund door calculatie en administratie, ontwerpingenieurs en technisch tekenaars. Een team van 20 metaalarbeiders staat in voor de productie van onze luchtkanalen. Beltherm beschikt over 40 ervaren montageploegen die ervoor zorgen dat de luchtbehandelingsinstallaties vakkundig en veilig gemonteerd worden op de werf. Het afregelteam garandeert de goede werking van de systemen. 

Vakmanschap, overleg en een dynamische familiale sfeer, maken Beltherm tot een sterke en kwaliteitsvolle speler in de HVAC wereld!